Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Малі Олімпійські ігри у Бабушкінському районі.

  14 вересня о 12.00 у середній загальноосвітній школі №112 (вул. Солідарна, 4) відбудеться відкриття малих Олімпійських ігор і підведення підсумків малих Олімпійських ігор за 2011-2012 навчальний рік. Про це повідомили у Бабушкінській районній раді.
  Цього дня будуть нагороджені призери та переможці Олімпійських ігор за 2011-2012 навчальний рік. Зокрема, перше місце у змаганнях посіла команда школи №81. Вона отримає кубок, м'ячі та грамоти. Друге та третє місце — команди шкіл №78 та №25 відповітно. Ці команди будуть нагороджені м'ячами та грамотами. Окрім того, подарунки отримають ті команди, які теж брали участь в Олімпіаді, але не посіли призові місця, зазначають у райраді.
  Щорічно у малих  Олімпійських іграх беруть участь понад 3,5 тисячі школярів різного віку з 17 шкіл Бабушкінського району. Зокрема, вони змагаються у баскетболі, волейболі, міні-футболі, легкоатлетичному кросі. У програму районної олімпіади входить участь у змаганнях “Старти надій” та “Шкіряний м'яч”.  Малі  Олімпійські ігри проводяться в рамках програми розвитку фізичної культури та спорту у Бабушкінському районі на 2012-2016 роки з метою популяризації серед молоді здорового способу життя.