Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Привітання учасників всеукраїнських акцій «Барвиста Україна» та «Парад вишиванок».

  13 вересня о 9.30 у приміщенніДніпропетровськоїміської ради (просп. Карла Маркса, 75,кімната 724) привітають учасників щорічної загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна» та всеукраїнської акції «Парад вишиванок». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Листи подяки учасникам акцій вручить заступник міського голови Ірина Зайцева.
  У щорічній виставці «Барвиста Україна» від Дніпропетровська взяли участь три творчі колективи, загалом 46 артистів. Свої таланти продемонстрували вокально-хореографічний ансамбль Дніпропетровської міської ради «Юність Дніпра», танцювальний дитячий колектив «Калинонька» школи мистецтв ім. Олеся Гончара та ансамбль народних інструментів викладачів Дніпропетровської дитячої музичної школи № 15.  Загальнодержавна виставка «Барвиста Україна» проходила у Києві з 14 по 17 серпня, зазначають в управлінні.
  На «Параді вишиванок» Дніпропетровськ представляли майстри народного мистецтва, учасники колективів художньої самодіяльності та працівники закладів культури. Загалом у всеукраїнській акції взяли участь 50 дніпропетровців. «Парад вишиванок»проходив у Києві на День незалежності України, додають в управлінні.