Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття підземного переходу на вул. Байкальській.

  13 вересня о 10.00 на проспекті Правди в районі вулиці Байкальської відбудеться відкриття капітально відремонтованого підземного переходу. Про це повідомили у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю міського голови Івана Куліченка.
  Під час капітального ремонту пішохідного підземного переходу в районі вулиці Байкальської були відремонтовані несучі конструкції, улаштовано внутрішнє гідроізоляційне покриття, замінено сходи існуючих входів, виконані роботи з організації водовідводу, укладено плитку, влаштовано над входами закриті скляні павільйони, відновлено електроосвітлення підземного переходу, зазначають у департаменті.
  Капітально відремонтований перехід обладнаний підйомником з кнопкою виклику чергового для людей з обмеженими фізичними можливостями. Такими підйомниками будуть обладнані й підземні пішохідні переходи по проспекту Правди в районі вулиці Калинової та  Юр’ївської розв’язки, реконструкція яких ще триває. На сьогодні там з-поміж іншого проводяться роботи по улаштуванню четвертого входу-виходу, додають у департаменті.