Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття VІ Всеукраїнської виставки „Чарівні барви Дніпра”.

  6 вересня о 15.00 у виставковій залі Дніпропетровської організації Національної спілки художників України (вул. Набережна Леніна, 11) відбудеться відкриття VІ Всеукраїнської виставки образотворчого мистецтва „Чарівні барви Дніпра”. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю міського голови Івана Куліченка.
У цьогорічній виставці візьмуть участь 316 творчих робіт 207 авторів із 26 міст України, які представлять на розсуд відвідувачів роботи з живопису, графіки, скульптури, декоративно – прикладного мистецтва. Виставка працюватиме протягом місяця, зазначають в управлінні.
  Всеукраїнська виставка образотворчого мистецтва  «Чарівні барви Дніпра» проводиться у Дніпропетровську з 2006 року за ініціативи управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради як своєрідний художній подарунок Дніпропетровську на День міста. У першій виставці взяли участь художники міст, що розташовані за течією Дніпра (124 творчі роботи з 5 міст України). З 2008 року ідею цієї масштабної виставки підтримано керівництвом Національної спілки художників України та Міністерством культури і туризму України. Сьогодні виставка має офіційний статус Всеукраїнської.