Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Свято Першого дзвоника.

  1 вересня о 8:30 міський голова Іван Куліченко відвідає свято першого дзвоника у школі №42 (вул. Ростовська, 88), повідомляють в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. 
  Цього року школа № 42 розпочне свою роботу після капітального ремонту, на реконструкцію вона була закрита з грудня 2010 року. За цей час там виконаноцілий комплекс робіт. Зокрема, відремонтовано систему опалення, покрівлю, каналізацію та систему водопостачання, улаштовано роздягальню, спортивну залу, душові спортзалу, встановлено металопластикові вікна, конвектори. Окрім того, виконано внутрішнє оздоблення класів, коридорів, харчоблоку, спортивної та обідньої зали, обладнано бібліотеку та архівне приміщення. Також у школі №42  виконано благоустрій подвір`я з улаштуванням тротуарної плитки та озелененням, зазначають в управлінні.
  1 вересня  в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста відбудеться свято Першого дзвоника. 3 вересня у школах міста відбудеться єдиний урок на тему: «Дніпропетровщина – моя рідна земля».
  У новому 2012-2013  навчальному році до 162 загальноосвітніх навчальних закладів міста  прийдуть 82 тисячі 361 учень, з них 8 тисяч 848 першокласників, навчально-виховний процес здійснюватимуть 9 тисяч 874 педагогічних працівників. У новому навчальному році у дніпропетровські школи прийдуть працювати 118 молодих педагогів, зазначають в управлінні.