Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття фотовиставки “З любов'ю до тебе, мій Дніпропетровськ ".

  3 вересня о 9:40 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75; 6 поверх) відбудеться урочисте відкриття фотовиставки фотохудожника Миколи Кошелева   “З любов'ю до тебе, мій Дніпропетровськ ”.Про це повідомили у департаменті споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міської ради. Виставка проходить до Дня міста за сприяння міського голови Івана Куліченка.
  В експозиції близько 40 робіт, на яких зображені міські пейзажі та панорами міста. Зокрема, поряд зі старовинними будинками (будинки на вул. Гопнера, театр ім. Т.Г. Шевченка,  Будинок органної та камерної музики, будинок поштампу) представлені  сучасні новобудови – торгівельно-ділові центри та нові житлові массиви. На окремих роботах зображені знакові місця Дніпропетровська, які за останні роки змінилися до невпізнанності, а також міські пейзажи, які автор знімає вже 50 років.
  У своїх знімках фотохудожник намагається донести до мешканців Дніпропетровська красу рідного міста, показати результати праці багатьох будівельників, підприємців для перетворення Дніпропетровська в сучасне європейське місто.
  Роботи фотографа прикрашатимуть хол міської ради протягом року. Напередодні наступного Дня міста там відкриється нова фотовиставка, зазначають у департаменті.