Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Серпнева педагогічна конференція працівників шкіл естетичного виховання.

  30 серпня об 11.00 у будинку культури Лоц-Кам’янки (вул. Мільмана, 63) відбудеться міська серпнева педагогічна конференція працівників шкіл естетичного виховання  Дніпропетровська. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.  Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
  На конференцію запрошені керівники та 200 провідних викладачів з музичних, художніх, хореографічних та шкіл мистецтв міста. Учасники конференції підведуть підсумки роботи шкіл естетичного виховання за минулий навчальний рік, окреслять завдання на 2012-2013 навчальний рік та обговорять розвиток творчих здібностей учнів, виховання сценічних навичок юних виконавців, впровадження новітніх методик  в процесі навчання,  конкурсну і фестивальну діяльність тощо, зазначають в управлінні.
  З 10.00 у фойє будинку культури працюватиме виставка – презентація шкіл естетичного виховання, своєрідні підсумки досягнень вихованців шкіл за останній навчальній рік. Також на стендах будуть представлені методичні розробки, програми, збірки та видання, які є методичними здобутками викладачів, додають в управлінні.