Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Стартує спортивно-патріотична гра для дітей та підлітків «Котигорошко».

  22 серпня о 9.00 умолодіжному парку відпочинку та дозвілля ( вул. Набережна Заводська, 53) стартує спортивно-патріотична гра для дітей та підлітків «Котигорошко». Захід присвячений 21-й річниці Незалежності України. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників гри заступник міського голови Ірина Зайцева.
  У грі візьмуть участь шість команди дітей та підлітків віком від 10 до 15 років, це вихованці філіалів міського дитячо-молодіжного центру. Спочатку команди себе представлять (девіз та назва), потім змагатимуться у декількох спортивних конкурсах та візьмуть участь у квесті, зазначають у центрі. Між конкурсами виступатимуть колективи вихованців міського дитячо-молодіжного  центру.
  Організатором спортивно-патріотичної гри для дітей та підлітків «Котигорошко» є міський дитячо-молодіжний центр за підтримки  управління у справах молоді та спорту міської ради. Захід проводиться з метою розширення знань дітей про запорізьких козаків, їх традиції, побут, звичаї. Для виховання шанобливого ставлення до запорожців, спонукання до наслідування їх кращих рис характеру, а також для розвитку фізичних якостей дітей: спритності, кмітливості, активності.