Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нарада міського голови Івана Куліченка щодо будівництва котельні на вул. Генерала Пушкіна.

   20  серпня об 11:00 за адресою: вул. Генерала Пушкіна, 26 відбудеться виїзна робоча нарада міського голови Івана Куліченка щодо будівництва котельні для теплопостачання житлових будинків по вул. Генерала Пушкіна, 26 та 26а. Про це повідомили у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.
  Нова модульна котельня для теплопостачання двох житлових будинків зводиться коштом міського бюджету, на ці цілі програмою соціально-економічного розвитку міста передбачено 3 мільйони 331 тисяча гривень. На сьогодні котельню вже повністю зібрано, встановлено необхідне устаткування, змонтовано димові та витяжні труби, влаштовано зовнішні мережі каналізаці, газопроводу. Зараз комунальники під'єднуютьмережі електро- та водопостачання, зазначають у департаменті.
  Раніше житлові будинки по вулиці Генерала Пушкіна, 26 та 26а опалювалися від котельні Дніпропетровського національного університету. В останні роки теплопостачання  цих будинків було неякісним, тому було прийнято рішення побудувати нову котельню, додають у департаменті.