Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисті збори з нагоди 55-чя від дня подачі Дніпропетровську природного газу.

   17 серпня о 10.00 за адресою: вул. Білостоцького, 179 відбудеться урочисте відкриття лівобережного філіалу Служби аварійно-відновлювальних робіт ПАТ “Дніпрогаз”. Про це повідомили на самому підприємстві. Захід відбудеться за участю першого заступника  міського голови Анатолія Крупського.
   Об 11.00 у ПАТ“Дніпрогаз” (вул. Володарського, 5 актова зала) відбудуться святкові збори  з нагоди 55-чя від дня подачі Дніпропетровську природного газу. Під час заходу кращим працівникам та ветеранам праці підприємства будуть вручені подяки міського голови  Після привітань для усіх запрошених виступатимуть колективи творчої самодіяльності, зазначають на ПАТ “Дніпрогаз”.
   За останні роки кількість споживачів ПАТ “Дніпрогаз” зросла в сотні разів, але більшість розподільчих газопроводів, прокладених у місті ще в радянські часи, застарівають, через це зростає кількість викликів аварійної служби ПАТ «Дніпрогаз». Тому, для більш оперативного та якісного реагування на аварійні виклики споживачів газу, в 2008 році  було створено філію аварійної газової служби ПАТ «Дніпрогаз» на лівому березі. Повністю укомплектована бригада цілодобово чергувала та виїжджала за викликами населення. Це дало свої позитивні результати, але з часом стало зрозуміло, що однієї чергової бригади замало для обслуговування третини міста, тому було прийнято рішення розширити лівобережну філію «Аварійки», яка працюватиме  за адресою: вул. Білостоцького, 179, зазначають на підприємстві.
   У серпні цього року виповнюється 55 років із дня подачі природного газу у місто Дніпропетровськ. Блакитне паливо подається у місто по 3 тисячам 260 кілометрам  стальних та поліетиленових підземних магістралей до 400 тисяч 924 газифікованих  квартир житлових будинків. Протягом 55 років ПАТ «Дніпрогаз»  удосконалює технології виробництва. Зокрема, за останні 5 років встановлено 45 комплексів телеметрії на газорозподільчі пункти та 32 системи телеконтролю параметрів роботи установок захисту газових мереж від корозії. Виконано заміну застарілих газопроводів, зокрема по вул. Космічна, Шмідта та інших, а також реконструкцію газових колодязів по вул. Космічна, вул. Будівельників, вул. Шмідта. На газорозподільчих пунктах постійно виконується заміна морально застарілого обладнання на сучасне, додають на ПАТ «Дніпрогаз».