Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Перший матч відбіркового турніру Євробаскету 2013 серед чоловіків.

  15 серпня  о 19.00 у палаці спорту «Метеор» (вул. Олександра Макарова, 27А) відбудеться перший матч відбіркового турніру Євробаскету 2013 серед чоловіків. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Змагатимуться за вихід у фінал збірна України та Угорщини. 
  Із 12 гравців української збірної 3 спортсмени із Дніпропетровська - це Станіслав Тимофеєнко, Максим Корнієнко та Кирило Натяжко, зазначають в управлінні.
  З 15 серпня по 11 вересня у відбіркових матчах змагатиметься 31 команда з Європи. До фіналу вже вийшли: Франція, Великобританія, Греція, Литва, Македонія, Росія, Іспанія та Словенія. Загалом у фінальній стадії чемпіонату  братимуть участь 24 національні збірні. Чемпіонат Європи з баскетболу буде проходити з 4 по 22 вересня 2013 року у п’яти містах Словенії – Ново-Городі, Есеніці, Копері, Птуї та столиці Словенії Любляні, додають в управлінні.
  Чемпіонат Європи з баскетболу – це європейський турнір серед збірних з баскетболу, який проводиться 1 раз на 2 роки. У 2015 році він проходитиме в Україні. Дніпропетровськ увійшов до складу тих міст, які прийматимуть Євробаскет 2015, зазначають в управлінні.
  Для того, щоб отримати квитки на матч відбіркового турніру Євробаскет 2013 між збірною України та Угорщини необхідно заповнити форму для реєстрації : https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dERkOENOaDNXYnNKcFpERUxwQUJEMUE6MQ та забрати квитки в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради, яке знаходиться за адресою вул. Вакаленчука,7, повідомляють в управлінні.