Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Третя зміна у дитячому таборі денного перебування.

  9 серпня об 11.00 у середній загальноосвітній школі №62 ( вул. Будівельників, 26) заступник міського голови Олена Лозенко ознайомиться з роботою табору денного перебування “Європіки”. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
  Дитячий табір з денним перебуванням «Європіки» розпочав свою роботи 31 липня на базі середньої загальноосвітньої школи №62. У таборі відпочивають 52 дитини  шкільного віку. Тривалість  зміни – 16 днів, зазначають в управлінні. Групові приміщення табору обладнано необхідними меблями, облаштовано затишні спальні та ігрові кімнати. Вихователі загонів проводять з дітьми розвиваючі заняття, а також комплекси вправ для зняття втоми очей, профілактики короткозорості та поліпшення зору. Кожен день має свою тематику (Дні знань безпеки життєдіяльності дітей, Дні книги, здоров’я, фантазерів тощо.). У таборі працює 4 гуртки: «Юні книголюби», «Белая ладья»,  «Умілі руки», «Швидше, вище, сильніше».
  З початку літа у 152 таборах з денним перебуванням на базі загальноосвітніх та  позашкільних навчальних закладів відпочили 10 тисяч 44 дитини шкільного віку, з них 4 тисяч 437 дітей із числа обдарованих та тих, що потребують соціальної уваги та підтримки, додають в управлінні.