Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо роботи відділення професійної та соціальної реабілітації інвалідів.

  9 серпня об 11.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудетьсяпрес-конференція заступниканачальника управління праці та соціального захисту населення Дніпропетровської міської ради Ірини Кікнадзе щодо роботи відділення професійної та соціальної реабілітації інвалідів. Прес-конференція відбудеться за участю завідуючого відділом професійної та соціальної реабілітації інвалідів Григорія Хандоги.
  Відділення професійної та соціальної реабілітації інвалідів працює з 2004 року. У цьому закладі люди з обмеженими можливостями проходять соціально-психологічну та професійну реабілітацію. З ними працюють психологи і допомагають адаптуватися у суспільстві, визначитися з вибором професії, отримати навики самообслуговування та пристосуватися до житлово-побутових умов життя. Окрім того, інвалідів навчають професії майстра по ремонту взуття, оператора комп’ютерного набору та швачки.
  На сьогодні у відділенні професійної та соціальної реабілітації інвалідів пройшли навчання близько 350 людей з обмеженими можливостями, повідомляють в управлінні.