Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття відбіркового турніру української стрітбольної Ліги.

  5 серпня о 10.00 на площі В.І. Леніна відбудеться урочисте відкриття відбіркових змагань української стрітбольної Ліги. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників змагань заступник міського голови Ірина Зайцева.
  Організатори очікують, що у змаганнях візьмуть участь близько 100 команд із різних міст України. До турніру можуть можуть долучитися як чоловічі, так і жіночі команди. Наразі триває  запис учасників. Зареєструватися на участь у відбірковому турі можуть всі бажаючі, для цього необхідно лише надіслати лист на адресу [email protected]. У заявці необхідно вказати місто, яке представляє команда, назву команди, імена, прізвища та вік учасників, а також контактні телефони та електронну адресу всіх гравців. Записуватись на участь у відбірковому турі можна до 5 серпня включно. 
  Переможців визначатимуть представники суддівського корпусу федерації баскетболу України. Фіналісти відбіркового туру гратимуть у фіналі української стрітбольної Ліги, який відбудеться 24 серпня у Києві, зазначають в управлінні.
  Організатори змагань - Баскетбольний клуб «Дніпро», Українська федерація баскетболу 3х3 та управління молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Турнір проходитиме за підтримки Національної федерації баскетболу України, додають в управлінні.