Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нарада щодо можливості об’єднання ресурсів метро та залізниці для перевезення пасажирів.

   2 серпня о 14.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться нарада міського голови Івана Куліченка щодо можливості об’єднання  ресурсів метро та залізниці для перевезення пасажирів. Про це повідомили у департаменті промисловості, енергетики та підприємництва Дніпропетровської міської ради. Засідання відбудеться за участю керівника Придніпровської залізниці Олександра Момота.
   У засіданні візьмуть участь керівники комунального підприємства «Дніпропетровський метрополітен», головного архітектурно-планувального управління Дніпропетровської міської ради та Дніпропетровського державного проектного інституту «Дніпроцивільпроект», зазначають у департаменті.
   З-поміж іншого, на нараді обговорюватимуть питання пов’язані із відкриттям нових станцій метрополітену та розвитком пересадочного вузла станції метро в районі історичного музею. Планується, що ця станція буде об’єднувати лівий та правий береги  Дніпра. Зі станції метро «Історичний музей» організують сполучення пасажирів до залізничної станції «Проспектна», де можна  буде пересісти на рейковий автобус та дістатися житлових масивів Тополя або Ігрень,  додають у департаменті.