Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочиста церемонія з нагоди відкриття ХХХ літніх Олімпійських ігор.

   27 липня об 11.00 на майданчику біля Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75)  відбудеться церемонія підняття Державного Прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Церемонію приурочено до відкриття ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
  Загалом в урочистій церемонії візьмуть участь близько 300 чоловік, серед них Олімпійські чемпіони, відомі спортсмени, представники дитячо-юнацьких спортивних шкіл та фізкультурно-спортивних товариств, зазначають в управлінні.
  ХХХ літні Олімпійські ігри проходитимуть у Лондоні з 27 липня по 12 серпня 2012 року. На переможців Олімпіади, які змагатимуться у 32 видах спорту, чекає 302 комплекти медалей. Дніпропетровщину представляє 31 спортсмен, з них 27 в основному складі збірної та 4 запасних. Дніпропетровці змагатимуться у таких видах спорту як плавання, дзюдо, академічне веслування, греко-римська боротьба, легка атлетика, вільна боротьба, художня гімнастика, бадмінтон та сучасне п’ятиборство, повідомляють в управлінні.
  Загалом від нашої країни у Олімпійських іграх беруть участь 245 спортсменів, додають в управлінні.