Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо безпечного відпочинку на воді.

   19 липня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Дніпропетровської міської ради Сергія Гайдука щодо безпечного відпочинку на воді. Прес-конференція відбудеться за участю заступника директора департаменту охорони здоров'я міської ради Тетяни Квітницької та головного лікаря міського центру здоров'я Алли Толчинської.
   З початку року у Дніпропетровську на воді трапилися 29 надзвичайні події, під час яких загинуло 19 людей. Загалом за останні два роки на водоймах міста загинуло 38 людей, врятовано 18.  Основними причинами загибелі людей на воді є купання у непристосованих для цього місцях, недодержання та порушення правил поведінки на воді, купання дітей та підлітків без догляду батьків тощо, зазначають в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.
   Пристосованими місцями масового відпочинку людей біля води у місті є пляж на Монастирському острові, Воронцовський пляж та пляж на житловому масиві Придніпровськ.