Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прийом до Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

      12 липня о 13:00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться святковий прийом тимчасово в.о. міського голови Анатолія Крупського з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Про це повідомили  у департаменті промисловості, енергетики та підприємництва Дніпропетровської міської ради. Анатолій Крупський привітає запрошених працівників галузі, кращим з них вручить подяки міського голови та почесні грамоти міської ради.
     За шість місяців темпи металургійного виробництва у Дніпропетровську зросли на 3,2% у порівнянні з аналогічним періодом 2011 року. У січні-червні металургійні підприємства виробили 720 тисяч тонн сталі, 422 тисячі тонн чавуну, 500 тисяч тонн прокату, 352 тисячі тонн труб великого та малого діаметрів, зазначають у департаменті.
      На території міста працюють 9 великих та середніх підприємств металургійної галузі, які забезпечують понад  47% обсягів промислового виробництва міста. За шість місяців основні підприємства металургійної галузі сплатили до бюджету усіх рівнів 400 мільйонів гривень. Виплата заробітної плати на підприємствах проводиться своєчасно і в повному обсязі, додають у департаменті
      Щорічно у третю неділю липня відзначається день працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Цього року свято припадає на 15 липня.