Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

"Про порядок та умови заміни кодів видів економічної діяльності"- прес-конференція.

  10  липня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться  прес-конференція начальника сектору Єдиного Державного реєстру-державний реєстратор управління з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дніпропетровської міської ради Ірини Щавинської  на тему: «Порядок та умови заміни кодів видів економічної діяльності   (КВЕД)».
  КВЕД – це статистичний інструмент для впорядкування інформації економічного характеру.  Основне призначення КВЕД – визначати та кодувати основні та другорядні види економічної діяльності юридичних осіб, відокремлених підрозділів юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, зазначають в управлінні.
  На сьогодні внесли зміни до Єдиного державного реєстру щодо заміни  КВЕД майже 7 тисяч 900 юридичних осіб (це 21% від загальної кількості зареєстрованих юридичних осіб) та понад 15 тисяч 150 фізичних осіб-підприємців (це  23,3 % від зареєстрованих фізичних осіб-підприємців), повідомляють в управлінні.
  Як зазначають в управлінні, кінцевий термін, до якого необхідно замінити КВЕД– 31 грудня 2012 року.  Для цього потрібно звернутися до Управління з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних  осіб-підприємців Дніпропетровської міської ради за адресою: просп. Газети «Правда» , 42.