Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Презентація проектів-переможців конкурсу «Молодь Дніпропетровська рідному місту».

  3 липня об 11.30 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться презентація проектів-переможців конкурсу «Молодь Дніпропетровська рідному місту». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
  Цього року у конкурсі брали участь більше 40 колективів молодих науковців, кращими визнано проекти 12-ьох.Кожен переможець отримав з міського бюджету грант у розмірі від 20 до 30 тисяч гривень на реалізацію  власного проекту. Серед проектів-лідерів, покликаних вирішувати важливі для міста питання, зокрема, проект щодо виявлення зон підтоплення території лівобережної та правобережної частини міста (Тетяна Перкова, Національний гірничий університет), робота з покращення демографічної ситуації (Світлана Волкова, Придніпровська державна академія будівництва та архітектури), проект комплексного вирішення проблеми переробки твердих відходів з впровадженням роздільного збору сміття (Максим Муранов, Дніпропетровський державний аграрний університет), зазначають в управлінні.
  Керівники проектів матимуть 3 хвилини на презентацію, під час якої вони окреслять проблему, шлях її вирішення та очікуваний результат від втілення проекту. Окрім того, під час презентації керівники проектів познайомляться з керівниками відповідних виконавчих органів влади, з якими вони будуть співпрацювати, додають в управлінні.