Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо проведення у місті фан-фестивалю.

   12 червня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція начальника управління молоді та спорту Дніпропетровської міської ради Руслана Буленка щодо проведення у місті фан-фестивалю. Прес-конференція відбудеться за участю заступника начальника Дніпропетровського міського управління міліції Володимира Сідлецького.
   З 21 червня по 1 липня у Дніпропетровську на площі Леніна проходитиме фан-фестиваль KIA FAN FEST, під час якого можна буде спостерігати за прямою трансляцією матчів чемпіонату ЄВРО-2012, повідомляють в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. До фестивалю можуть долучитися не лише футбольні вболівальники, а й усі бажаючі. Для них кожного дня упродовж проведення заходу з-поміж іншого буде організовано турнір з міні-футболу, настільний футбол, турніри з кібер-футболу та інші змагання.
  Окрім того, вдень на площі транслюватимуться кращі моменти відбіркових турнірів ЄВРО-2012, а ввечері буде організовано музично-розважальну програму. З 21.45 на великому екрані проходитиме пряма трансляція матчів, зазначають організатори.
   У зв'язку з проведенням заходу увечері (з 17.00 або 18.00 до завершення телевізійної трансляції матчу) по проспекту Карла Маркса від вулиці Короленка до вулиці Карла Лібкнехта буде перекрито рух транспорту, повідомляють у департаменті взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради.