Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Святкова програма на Воронцовському пляжі.

   9 червня об 11.00 на Воронцовському пляжі відбудеться святкова програма з нагоди його відкриття. Про це повідомили в Індустріальній районній раді.
   На сцені виступатимуть команда з черлідингу, ансамбль “Веселка”, шоу-група “Квінта” та багато інших. Після виступів творчих колективів усі бажаючі зможуть взяти участь у змаганнях з армрестлінгу, які проводять тренери фітнес-клубу “Спорт-Тайм”. О 13.30 на пляжі стартує естафета, до якої можуть долучитися усі бажаючі. У змаганнях братимуть участь по дві команди з числа дорослих та дітей, не молодших  5 років. Естафета включатиме 5-7 завдань, серед яких конкурс на девіз та назву команди, а також завдання з м'ячем, скакалкою, обручем, біг у мішках, синхронний танець тощо. Команда-переможець отримає призи. Після естафети для усіх бажаючих буде проведено майстер-класи з танцю сальса, зазначають у райраді.
   Під час підготовки до пляжного сезону на Воронцовському пляжі з-поміж іншого було очищено дно акваторії, а також виконаний комплексний об'єм робіт з благоустрою. Цього року територію пляжу збільшено майже вдвічі, окремо огороджена територія для дітей, там облаштовано басейн, гірки, спортивний майданчик. Також на пляжі очищено пісок, відновлено зовшнінє освітлення, встановлено урни для сміття, фонтанчики з питною водою, лавочки, роздягальні, біотуалети, душові кабінки, пофарбовано усі споруди тощо, додають у райраді.