Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Благодійний концерт дитячого шоу-кліп театру „Будьмо разом”.

  1 червня о 18.00 у театрі ім Горького (просп. Карала Маркса, 97) відбудеться благодійний концерт  дитячого шоу-кліп театру „Будьмо разом”. Захід проводиться до Дня захисту дітей. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.
   Цього вечора концертну програму учасники колективу покажуть своїм одноліткам, більшість яких – вихованці дитячих будинків та діти, які потребують особливого піклування. Веселий яскравий концерт стане для них подарунком до свята, зазначають в управлінні.
   Дитячий шоу-кліп театру „Будьмо разом” створено 12 років тому на базі театрального відділення  Дніпропетровської школи української культури та мистецтв ім. О.Гончара. Колектив брав участь у багатьох міжнародних та всеукраїнських дитячих фестивалях та конкурсах:у Міжнародному конкурсі «Зажги свою звезду» (2004, м.Москва), Міжнародному дитячому фестивалі «Артек» (2003 и 2006 рр), у фіналі Всеукраїнського телеконкурсу «Крок  до зірок» (2007), у Всеукраїнському дитячому конкурсі «Черноморські ігри-2005». Колектив отримав Гран-прі на Міжнародному конкурсі дитячої творчості в Угорщині «Рождественские огни» (2011р.).Основні напрями театру - синтез жанрів, об’єднаних в одну музичну розповідь: пісню, композицію, сценічний кліп, додають в управлінні.