Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

VIII міський фестиваль з танцювальної аеробіки „Зірковий фітнес-марафон”.

  1 червня з 16:00 на фестивальному майданчику дитячого парку Лазаря Глоби розпочнеться міське сімейне спортивне свято з нагоди Дня захисту дітей. Про це повідомили в управлінні  у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  Головною подією свята стане  проведення VIII міського фестивалю з танцювальної аеробіки „Зірковий фітнес-марафон”. У фітнес-марафоні візьмуть  участь 110 команд учнів загальноосвітніх навчальних закладів та позашкільних закладів міста, клубів школярів за місцем мешкання, громадських організацій та об’єднань. Організатори планують залучити до свята близько 1 тисячі 100 дітей та підлітків. Перший раз за історію проведення фітнес-марафону його учасниками стануть дружні команди багатодітних сімей з кожного району міста. Під керівництвом досвідчених інструкторів Аеробік-Центру спортивного клубу „Штурм” учасники повинні будуть чітко й синхронно повторювати танцювальні комбінації.
  Переможці фітнес-марафону будуть визначені в 10 номінаціях. Особливі номінації призначені для команд багатодітних сімей. Переможці отримують дипломи та подарунки, зазначають в управлінні.
   З 15.00 на алеї парку соціальні працівники Дніпропетровського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть цікаві ігри та конкурси для всіх відвідувачів. Під час заходу виступатимуть кращі творчі колективи міста. На захід запрошуються всі бажаючі, додають в управлінні.
  Організаторами сімейного спортивного свята є управління у справах молоді та спорту міської ради; управління освіти та науки міської ради; „Аеробік-Центр „Штурм” Дитячо-юнацького Центру „Штурм”; федерація фітнесу Дніпропетровська.