Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міське свято до Міжнародного дня захисту дітей.

    1 червня о 10.00  у міському Палаці дітей та юнацтва (вул. Набережна Перемоги,5) відбудуться святкові заходи до Міжнародного дня захисту дітей. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
    Упродож усього дня  на території палацу проходитиме:конкурсна виставка малюнків студій образотворчого мистецтва, майстер-клас; «Місто юних майстрів» - виставка декоративно-ужиткового мистецтва, майстер-класи та ярмарка – продаж дитячих виробів; сумісні заходи з козацькою спільнотою ; фольклорний піснеспів; конкурсний майданчик «На одночасне виявлення творчих талантів» - експрес конкурс на виявлення творчих, інтелектуальних, технічних здібностей для дітей різного віку; «Запуск повітряних зміїв» - виставка технічної та комп’ютерної творчості, запуск авіамоделей, повітряних зміїв; «Запрошує малеча»  - в гостях у студії естетичного комплексного виховання ; показовий виступ колективу брейк-дансу; «Територія дитячих мрій» - оформлення дитячих побажань, виготовлення бутафорій; показові виступи зі спортивного орієнтування; виставка флори та фауни; «Посмішка дитинства» - фотоконкурс; одноденний консультативний центр з розкрою та пошиття одягу. Всіх учасників святкових заходів пригостять морозивом.
    О 12.15 – святковий концерт «Дітям Дніпропетровська», у якому візьмуть участь колективи  міського Палацу дітей та юнацтва. Під час заходу міський голова Іван Куліченко привітає  переможців міських конкурсів позашкільної освіти та нагородить їх туристичними сертифікатами на подорожі Україною. 
    У день захисту дітей у місті відбудеться урочисте відкриття 118 закладів відпочинку з денним перебуванням, які функціонуватимуть в І зміну на базі загальноосвітніх навчальних закладів міста. Окрім того, цього дня керівники органів місцевого самоврядування відвідають дитячі будинки, школи-інтернати, притулки, центри реабілітації для неповнолітніх  та привітають дітей з їх святом, вручать їм подарунки, зазначають в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.