Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Святковий концерт до 15-річчя дитячого музичного театру “Волшебный мост”.

    29 травня о 17.00 у Дніпропетровському академічному театрі російської драми ім. М. Горького (просп. Карла Маркса, 97) відбудеться святковий концерт дитячого музичного театру “Волшебный мост” з нагоди 15-річчя колективу «Вообразилия! 15 лет спустя…». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників заходу заступник міського голови Ірина Зайцева.
    Цього вечора на сцені театру виступатимуть солісти та випускники театру — лауреати міжнародних конкурсів (Валентин Галушко — фіналіст шоу «Україна має талант», Олександра Шошина, Юлія Остапенко та інші). Вони виконуватимуть світові музичні хіти у супроводі симфонічного оркестру Академічного театру опери та балету.  У другому відділенні концерту звучатимуть популярні пісні у виконанні наймолодших артистів театру, зазначають в управлінні.
    Дитячий музичний театр «Волшебный мост» Дніпропетровської дитячої музичної школи № 14 – це творчий колектив, який вже 15 років веде активну концертну, фестивальну та просвітницьку діяльність у Дніпропетровську та далеко за його межами. У театрі діти навчаються вокалу, акторській майстерності, сценічній мові та хореографії. Колектив театру неодноразово перемагав у міських, обласних та міжнародних театральних конкурсах і фестивалях, додають в управлінні.