Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Всеукраїнський велопробіг “Велодень-2012”.

   26 травня об 11:00 від площі Леніна стартує щорічний всеукраїнський велопробіг “Велодень-2012”. Про це повідомили в управлінні у справах молоді  та спорту Дніпропетровської міської ради.
   До спортивного свята долучаться близько двох тисяч велосипедистів з Дніпропетровська та області віком від 3 до 70 років, вони рухатимуться від площі Леніна через вулиці Сєрова та Набережну Леніна до парку Шевченка. Реєстрація учасників з 9:00 на площі Леніна.
   З 11:30 у парку Шевченка почне працювати майданчик велотуристів та велорозваг. Там же відбудуться велогонки «Крос-Кантрі», «Гіт в гору», змагання з велосипедного орієнтування, змагання на триколесних велосипедах серед дітей, змагання зі стрільби з лука, а також майстер-класи спортивних федерацій з йоги, бойових мистецтв тощо.
   О 14:00у парку Шевченка біля колонади розпочнеться святковий концерт за участю танцювальних колективів міста, конкурси та лотереї серед зареєстрованих учасників заходу. По закінченню програми відбудеться нагородження переможців велопробігу та показові виступи спортсменів. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
   “Велодень-2012” - це всеукраїнський захід, який 26 травня одночасно стартуватиме у Києві, Харкові, Запоріжжі, Черкасах, Львові та в інших обласних центрах України.