Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Презентація освітньо-культурного проекту Німеччини «Дойчланд Мобіль 2012».

   25 травня о 15.00  на театральній площі (вул. Леніна, 5) відбудеться презентація освітньо-культурного проекту Німеччини «Дойчланд Мобіль 2012». Про це повідомили в управлінні міжнародних зв’язків Дніпропетровської міської ради.
   Автобус під назвою Дойчланд Мобіль подорожує Україною, він зупиняється у містах і пропонує багату культурно-освітню програму з мовною анімацією, літературними читаннями, показами фільмів, вуличним футболом та загальною інформацією про Німеччину. Поряд з інтерактивними мовними іграми та конкурсами надаватимуться також інтернет-консультації, які жителі міста можуть отримати в інтернет-кафе поряд з ДойчландМобілем.
   Завершиться захід святковим концертом о 19.00, під час якого виступатиме Дніпропетровський джазовий гурт  “Сакс-френдс”, зазначають в управлінні.
   Дойчланд Мобіль проводиться з метою ознайомлення населення України з культурою та освітою в Німеччині та задля популяризації німецької мови. Організатори проекту - Посольство Німеччини, Ґете-Інститут, Німецька служба академічних обмінів та Рада німців України.