Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Підведення підсумків міського конкурсу “Інтелект — Творчість — Успіх-2012”.

  24  травня о 14.00 у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара (пл. Шевченко, 1) відбудеться урочиста церемонія підведення підсумків міського конкурсу “Інтелект — Творчість — Успіх-2012”, який проводився серед студентів, аспірантів та молодих спеціалістів вищих навчальних закладів міста.  Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Привітає переможців конкурсу міський голова Іван Куліченко.
   На захід запрошені ректори та проректори з науково-дослідної роботи вищих навчальних закладів міста, представники обласної та міської ради молодих вчених, керівники провідних організацій, підприємств та бізнес-структур міста, студентська молодь.
   Цього навчального року у конкурсі взяли участь  2 тисячі 347 студентів, науковою роботою яких керували 395 докторів та кандидатів наук. Захист 120 фінальних робіт відбувся за 8 номінаціями: соціально-значимі проекти; сучасні технології енергозбереження; будівництво та архітектура; екологічні проблеми та  шляхи їх вирішення; техніка та виробництво; захист  інтелектуальної власності; інноваційні проекти майбутнього. Експертна комісія та журі конкурсу обрали  60 робіт, переможці яких отримають від роботодавців грошові премії та дипломи, зазначають в управлінні.
   Міський конкурс “Інтелект — Творчість — Успіх” проводиться з 2002 року Дніпропетровською міською організацією роботодавців за підтримки управління освіти та науки міської ради під патронатом міського голови Івана Куліченка. Мета конкурсу — залучення студентської молоді до активної участі у науково-дослідній роботі, сприяння формуванню гідного кадрового поповнення для організацій, підприємств та бізнес-структур міста, а також допомоги переможцям конкурсу у працевлаштуванні. За роки існування у конкурсі взяло участь понад 12 тисяч студентів вищих навчальних закладів Дніпропетровська, додають в управлінні.