Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Олімпійський день у Дніпропетровську.

  19 травня о 10:00 на фестивальному майданчику центрального парку ім. Глоби стартує Олімпійський день. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників спортивного заходу заступник міського голови Ірина Зайцева.
  У заході візьмуть участь керівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, представники державних установ та громадських організацій, відомі спортсмени та тренери, учні спортивних та загальноосвітніх шкіл, студентська молодь та просто любителі спорту — загалом близько 800 учасників. У програмі заходу легкоатлетичний пробіг в 1 милю (1598 метрів),конкурс малюнків на олімпійську тематику,  турнір з шахів та шашок, турнір зі стрітболу на баскетбольних майданчиках парку, турнір міста з перетягування канату, зазначають в управлінні.
  Олімпійський день  проходить в усьому світі на честь заснування Міжнародного Олімпійського комітету (23 червня 1894 року). Мета заходу — популяризація фізичної культури, спорту, олімпійського руху та пропаганда здорового способу життя. Організатори акції - Національний олімпійський комітет,  управлінні у справах молоді та спорту міської ради та федерація легкої атлетики.