Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Засідання круглого столу щодо запобігання та протидії корупції.

   17 травня о 15.00 у дозвільному центрі “Єдине  вікно”  (просп. Газети «Правда»,42, V поверх, зала засідань) відбудеться засідання круглого столу на тему: “Про план заходів щодо запобігання та протидії корупції у  Дніпропетровську”. Про це повідомили в управлінні регуляторної політики та підприємництва Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю першого заступника міського голови Анатолія Крупського.
   У засіданні круглого столу візьмуть участь члени координаційної ради з питань розвитку підприємництва міста, депутати міської ради, представники контролюючих установ міста, члени міської комісії з питань профілактики проявів корупції в органах місцевого самоврядування міста, державні адміністратори дозвільного Центру, керівники управлінь (відділів) соціально-економічного розвитку районних у місті рад, представники Державної податкової служби у Дніпропетровській області та інші, зазначають в управлінні.
    На виконання вимог антикорупційного законодавства у міській раді опрацьовано ряд організаційних та практичних заходів щодо попередження фактів корупції в органах місцевого самоврядування. Зокрема, розроблено план дій, який з-поміж іншого передбачає: реформування системи самоврядного управління та адміністративних процедур; поліпшення умов доступу фізичних, юридичних осіб та об’єднань громадян без статусу юридичної особи до інформації про діяльність органів місцевого самоврядування; удосконалення системи використання комунального майна та бюджетних коштів; удосконалення антикорупційної експертизи нормативно-правових актів міської ради тощо, додають в управлінні.