Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міська легкоатлетична естафета, присвячена 67-й річниці Перемоги.

  9 травня о 13:00  від Фестивального причалу стартує міська легкоатлетична естафета, присвячена 67-й річниці Перемоги. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  У естафеті візьмуть участь школярі, студенти технікумів та вищих навчальних закладів міста, усього понад дві тисячі учасників. Учасники естафети пробіжать за маршрутом: Фестивальний причал-ресторан “Поплавок”- вул. Половицького- вул. Сєрова- вул. Леніна- Фестивальний причал. Загалом  спортсмени здолають 5 кілометрів. Засновниками легкоатлетичної естафети є дніпропетровські ЗМІ, вони і нагороджуватимуть переможців. 34 телеканал нагородить команди школярів, 9 телеканал - команди вищих навчальних закладів, газета “Наше місто” - команди професійно-технічних училищ, газети “Дніпровська правда” та “Афіша” - команди технікумів, газета “Днепр вечерний” - команди спортивних клубів, газета “Зоря” - команду, яка отримає абсолютну перемогу, зазначають в управлінні.
  Міська легкоатлетична естафета вперше була проведена за ініціативи видань “Зоря” та “Дніпровська правда” 25 жовтня 1944 року - у день визволення міста. Згодом її почали проводити 9 травня у День Перемоги над фашизмом, додають в управлінні.