Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо проведення ІХ Всеукраїнського фестивалю духовних піснеспівів «Наддніпрянські Пасхальні піснеспіви».

   8 травня об 11.00 у приміщенні Дніпропетровської Єпархії Української Православної Церкви ( Червона площа, 7, конференц-зала, 2 поверх) відбудеться прес-конференція Митрополита Дніпропетровського і Павлоградського Іринея  та заступника міського голови Ірини Зайцевої щодо проведення ІХ Всеукраїнського фестивалю духовних піснеспівів «Наддніпрянські Пасхальні піснеспіви». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.
   Фестиваль проходитиме з 11  по 13 травня на майдані поряд із Спасо-Преображенським Кафедральним Собором.  Цього року у ньому візьмуть участь 35 творчих колективів  з усієї України. На сцені Пасхального фестивалю виступатимуть 17 світських та 10 церковних колективів, всього 685 учасників, зазначають в управлінні.
   Фестиваль духовних піснеспівів заснований Дніпропетровською міською радою та Дніпропетровським єпархіальним управлінням Української Православної церкви 2003 року з метою духовного відродження українського народу, додають в управлінні.