Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Свято благодійності та милосердя “Белый цветок”.

   6 травня об 11.00 на території Спасо-Преображенського кафедрального собору (пл. Жовтнева) відбудеться свято благодійності та милосердя “Белый цветок”. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
   Під час свята проходитиме ярмарок, на який з’їдуться понад 50 майстерень і студій народного промислу. На продаж з-поміж іншого вони привезуть картини, фотографії, гончарні вироби, сувеніри, випічку, пасхальні солодощі тощо.  Усі зібрані кошти від продажу продукції будуть направлені на допомогу онкохворим дітям, які проходять лікування у відділеннях онкології та гематології дитячої обласної клінічної лікарні. Окрім того, під час заходу відбудеться лотерея, аукціон, концерт дитячих творчих колективів міста, майстер-класи, фотосесії, веселі  казкові герої-аніматори розважатимуть дітлахів, зазначають організатори.
   Свято благодійності та милосердя “Белый цветок” проводиться у місті вчетверте. Минулого року під час заходу було зібрано 43 тисячі гривень, які були передані на лікування онкохворим дітям. Організатор благодійного свята община Спасо-Преображенського кафедрального собору, православний молодіжний центр імені священномученика Макарія єпископа Єкатеринославського, благодійна організація “Лампада життя”.