Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття ІХ Міжнародного фестивалю хореографічного мистецтва “Щасливе дитинство у колі друзів”.

   28 квітняо 16.00 у будинку культури “Металург” (вул. Косіора, 27) відбудеться урочисте відкриття ІХ Міжнародного фестивалю хореографічного мистецтва  “Щасливе дитинство у колі друзів”.  Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Цього вечора відбудеться святковий концерт гостей-учасників фестивалю.
   На цьогорічний фестиваль з'їдуться понад 20 хореографічних колективів з України, Росії, Білорусі, Молдови — це понад тисячу хлопчиків та дівчаток, яких об'єднує любов до хореографічного мистецтва.  Фестиваль проходитиме упродовж чотирьох днів. 1травня о 15.00 відбудеться закриття фестивалю, гала-концерт його учасників та нагородження переможців, зазначають в управлінні.
   Міжнародний фестиваль хореографічного мистецтва  “Щасливе дитинство у колі друзів” проводиться з 2003 року. Його організатори Дніпропетровське відділення національного хореографічного союзу України, зразковий ансамбль народного танцю “Щасливе дитинство” за підтримки управління культури та мистецтв  міської ради.