Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Святковий концерт з нагоди 25-річчя будинку органної та камерної музики.

   27 квітня  о 18.00 у будинку органної та камерної музики (просп. Калініна, 66) відбудеться святковий концерт з нагоди 25-річчя закладу. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.
   З відкриттям Будинку органної та камерної музики в культурному життя Дніпропетровська розпочалась нова епоха – епоха класичної музики  європейського рівня. Творче обдарування виконавців та унікальний музичний інструмент орган – це поєднання забезпечило колективу закладу неповторне художнє обличчя та привабливість. Сьогодні у Будинку органної та камерної музики звучать у виконанні видатних вітчизняних та зарубіжних музикантів безсмертні твори Баха, Моцарта, Чайковського, Генделя, Бортянського та інших великих композиторів, зазначають в управлінні.
   Великою популярністю у мешканців міста користуються виступи колективів закладу: камерного оркестру «Дивертисмент» (диригент Ігор Горський), салонного оркестру «Рапсодія» (кер. Олександр Полеско та Вадим Жаворонков), ансамблю народної музики «Січеславські музики» (кер. Людмила та Андрій Пархоменко) та інших, додають в управлінні.