Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нагородження переможців ХV Всеукраїнського дитячого фестивалю української та польської музики ім. Ф.Шопена.

   20 квітня о 17.00 у приміщені Обласної Дніпропетровської філармонії(вул. Леніна,6) відбудеться церемонія нагородження та концерт переможців ХV Всеукраїнського дитячого фестивалю української  та польської музики ім. Фридеріка Шопена. Під час концерту виступатиме Лауреат міжнародних конкурсів Маргарита Головко. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Переможців фестивалю привітає заступник міського голови Ірина Зайцева.
   Переможці отримають дипломи лауреатів І, ІІ, та ІІІ ступенів, а всіх інших учасників нагородять заохочувальними дипломами, додають в управлінні.
   У цьогорічному фестивалі взяли участь понад 50 дітей, всі вони учні фортепіанних відділів дитячих музичних шкіл України. Вони виконували твори Фридеріка Шопена та сучасних українських композиторів, зазначають в управлінні.
   Всеукраїнський дитячий фестиваль української  та польської музики ім. Ф. Шопена проводиться  з 1996 року. Організатори конкурсу ставлять за мету виявити та підтримати талановитих дітей та молодь, популяризувати творчість Шопена та сучасних українських композиторів, а також створити умови для більш глибокого вивчення культур двох держав – Польщі та України.