Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську стартує міжнародний шаховий турнір

19 квітня о 12.00 у палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара (пл. Шевченко, 1) стартує міжнародний турнір з шахів пам'яті Олександра Сініцина. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
       У цьогорічному турнірі візьмуть участь 72 спортсмени у складі 6 команд з України, Росії та Білорусі. Дніпропетровськ на змаганнях представлятиме команда дитячо-юнацької спортивної школи №9 (рідної школи Олександра Сініцина), яка ставала переможцем турніру у 2002, 2004, 2006, 2008 та 2011 роках. Команда-переможець змагань представлятиме країну на першостях світу та Європи, зазначають в управлінні.
      Олександр Сініцин  працював тренером у дитячо-юнацькій спортивній школі №9 з моменту її відкриття (грудень 1980 рік) і практично  до останніх років свого життя (жовтень 2001 року). В пам'ять про Олександра  Сініцина його вихованці спільно з  дитячо-юнацькою спортивною школою №9 та Дніпропетровською обласною шаховою федерацією ініціювали проведення міжнародного турніру. Він є командним, носить міжнародний рівеньі входить в календар спортивних змагань України, додають в управлінні.