Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо підготовки міських цвинтарів до поминальних днів.

  17 квітня о 10:00 у приміщенні  Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75,біля сесійної зали, 2 поверх) відбудеться прес-конференція заступника директора департаменту комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради Григорія Пінчука щодо підготовки міських цвинтарів до поминальних днів. 
   Прибирання міських кладовищах ведуться чотири тижні. За цей час комунальники вивезли понад 500 кубічних метрів сміття. Щодня до прибирання долучається близько 10 одиниць техніки та близько 30 комунальників. Збір і вивіз сміття практично завершено, тривають роботи з благоустрою – коммунальники завозиться пісок, ремонтують туалети, фарбують садові дивани та відновлюють інші споруди, зазначають  на комунальному підприємстві «Ритуальна служба».
   Закінчити роботи на міських кладовищах комунальники планують до 19 квітня. За цей час туди завезуть майже 180 тон піску, відремонтують  16 стаціонарних та встановлять  17 біотуалетів.
   У Дніпропетровську 42 цвинтарів, з них 26 знаходяться у комунальній власності міста і обслуговуються КП “Ритуальна служба”, решта - районними виконавчими комітетами. Основні міські цвинтарі - Запорізьке, Сурсько-Литовське, Новоігренське, Діївське, Краснопільське, Лівобережне, Туркменське, Чаплінське.