Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочиста відправка призовної молоді міста до лав Збройних Сил України.

   10 квітня о 14.00  біля монументу Слави відбудеться урочиста відправка призовної молоді міста до лав Збройних Сил України. Про це повідомили у відділі мобілізаційної та оборонної роботи департаменту Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться у рамках міських заходів з оборонно-масової роботи.
     У покладанні квітів до монументу Слави візьмуть участь представники міської та обласної влади, ветерани  Великої Вітчизняної війни, представники командування 6-го Гвардійського армійського корпусу, Дніпропетровський обласний військовий комісар, 25-ї Повітряно-Десантної бригади, в/ч-3036 Внутрішніх військ України, ліцейсти ліцею з посиленою фійськово-фізичною підготовкою. Після цього молоді люди віддадуть клятву призовника, зазначають у відділі.
    Під час урочистостей відбудеться військове дефіле роти почесної варти  в/ч-3036.  Під звуки військового оркестру 6-го Армійського корпусу урочистим маршем пройдуть військовослужбовці 25-ї Повітряно-Десантної бригади, внутрішніх військ, ліцеїсти. По закінченню заходу призовники будуть відправлені до військових частин за місцем проходження служби. Загалом під час  першого весняного призову 2012 року 94 юнаки із Дніпропетровська будуть відправлені для проходження строкової служби в 25-ту окрему Дніпропетровську повітряно-десантну бригаду, окрему Гвардійську танкову бригаду та у військові частини внутрішніх військ МВС України. Усього цієї весни 1 тисяча 200 молодих людей області поповнять ряди  Збройних Сил України, з них 301 з Дніпропетровська.
    В рамках міських заходів з оборонно-масової роботи юнаки зустрічатимуться з ветеранами у школах, також там проходитимуть уроки мужності, спортивні змагання. Також для допризовників будуть організовані виїзди у військові селища Гвардійське та Черкаське. Там їх ознайомлять з бойовою підготовкою, парком бойових машин. Крім того,  юнаки відвідають казарми та долучаться до спортивних змагань, зазначають у відділі.