Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо безоплатного встановлення тюнерів різним категоріям громадян.

   10 квітня об 11.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція заступника начальника управління праці та соціального захисту населення Дніпропетровської міської ради Ірини Кікнадзе щодо безоплатного встановлення тюнерів різним категоріям громадян.
    У поточному році телетюнерами будуть забезпечені такі категорії громадян: інваліди першої та другої групи, у тому числі інваліди війни цих груп, а також інваліди війни третьої групи; особи, які виховують дитину-інваліда за умови, що дитина проживає разом з ними і не перебуває на повному державному утриманні; особи із малозабезпечених сімей, які отримують державну соціальну допомогу згідно із Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»; особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років, зазначають в  управлінні праці та соціального захисту населення Дніпропетровської міської ради.
    Постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2012 р. № 245 затверджено порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення - телетюнерами. Забезпечення громадян здійснюватиметься на безоплатній основі з урахуванням інформації про наявність сигналу цифрового телевізійного мовлення у стандарті DVB-T2 та спосіб приймання телевізійних програм, додають в управлінні.