Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дні Львова у Дніпропетровську.

   30 березня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, кім. 724) відбудеться зустріч представників туристичного альянсу Львова з представниками туристичних агенцій в рамках проведення Днів Львова у Дніпропетровську. Про це повідомили в управлінні внутрішньої політики Дніпропетровської міської ради.
   О 12.00 на Європейській площі відбудеться урочисте відкриття заходу “Дні Львова”.
   О 12.20 відбудеться підхід до преси представників міської ради Дніпропетровська та Львова.
   О 12.30 на площі виступатиме  джазовий  гурт ShockоlaD.
   О 13.30 у міській центральній бібліотеці (вул. Леніна, 23) відбудеться лекція заступника міського голови Львова Василя Косіва на тему: «Львів – культурна столиця України».
   О 14.30 у школі №148 (вул. Свердлова, 6) відбудеться презентація книг про Львів та їх передача школярам.
   О 19.00 на Європейській площі відбудеться вулична вистава «Глорія» театру на ходулях «Воскресіння» з елементами вогню. Під етномузику вісім персонажів на ходулях творять феєричне дійство, пов’язане із ритуалом вогню. Вистава заворожуватиме пластикою акторів.
   30 та 31 березня у Дніпропетровську Дні Львова. Протягом двох днів на Європейській площі, з-поміж іншого, проходитимуть акції від львівських підприємств шоколаду, кави та морозива, а для усіх мешканців Дніпропетровська волонтери роздаватимуть листівки «Зустрінемось у Львові».
   Акція “Дні Льова” проводиться з метою промоції Львова в українських містах. Минулого року Дні Львова відбулися у Харкові, Одесі та Луганську.