Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької творчості.

   28 березня о 15.00 у міському Палаці дітей та юнацтва (вул. Набережна Перемоги, 5) відбудеться  відкриття Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької творчості. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
   У фестивалі візьмуть участь творчі колективи з різних куточків України, зокрема, із Севастополя, Ялти, Києва, Донецька, Харкова, Одеси, Запоріжжя, Полтави, а також із Дніпропетровська та області. Загалом близько 700 учасників. Всі вони змагатимуться у 4 номінаціях: вокал, хореографія, фітнес, циркове та естрадно-спортивне мистецтво, зазначають в управлінні.
   До складу журі входять заслужені працівники культури та мистецтва, заслужені артисти України, доценти кафедри естрадного вокалу Харківської державної академії культури, фіналісти телепроектів «Суперзірка», «Танцюють всі», «Танці з зірками», додають в управлінні.
   Фестиваль триватиме три дні.  30 березня  о 15.00  відбудеться гала-концерт та церемонія нагородження. Володаря Гран-Прі визначать у кожній номінації. Спеціальним призами, а саме  путівками до дитячого табору та сертифікатами на 2 тисячі гривень нагородять найкращих учасників.
   Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячо-юнацької творчості проводиться вперше. Його мета- підтримка дитячої та юнацької творчості, виявлення  нових талантів та обмін досвідом колективів і виконавців з різних регіонів України, додають в управлінні.