Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо проведення у Дніпропетровську Днів Львова.

    27 березня о 12.30  у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція заступника міського голови Ірини Зайцевої щодо проведення у Дніпропетровську Днів Львова. 
    30-31 березня у Дніпропетровську проходитимуть Дні Львова.Протягом двох днів на Європейській площі з-поміж іншого проходитимуть акції від львівського шоколаду, кави та морозива, а для усіх мешканців Дніпропетровська волонтери роздаватимуть безкоштовні ексклюзивні листівки «Зустрінемось у Львові». 30 березня о 16.00 на площі  місто Лева покаже і свій джазовий потенціал – виступ гурту ShockоlaD. Родзинкою святкувань стане вулична вистава «Глорія» театру на ходулях «Воскресіння», яка відбудеться о 18.00. Окрім того, урамках програми – зустріч зі студентами, туристичними операторами, презентації книжок, зазначають організатори акції.
    Акція “Дні Льова” проводиться з метою промоції Львова в українських містах. Минулого року Дні Львова успішно відбулися у Харкові, Одесі та Луганську.