Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міський конкурс „Сузір’я муз Дніпропетровська”.

   26 березня о 15.00  в приміщенні Дніпропетровського академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка  (вул. Леніна, 5) відбудеться церемонія нагородження міського конкурсу „Сузір’я муз Дніпропетровська”. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
   Цього року на участь у конкурсі подано 151 заявку від 62 підприємств, установ, організацій і приватних осіб, які працюють у галузі культури. За підсумками таємного голосування були визначені 53 лідери, які змагатимуться у 17 номінаціях: „Міжнародне визнання”, „Кращий дебют”, „Меценат культури”, „Кращий культурно-просвітницький захід”, „Краща виставка року”, „Кращий бібліотечний проект”, „Кращий аматорський колектив”, „Краща конкурсно-розважальна програма”, „Фольклорний здобуток”, „Краща школа естетичного виховання”, „Кращий дитячий музичний колектив”, „Юне даруванням року”, „Найпопулярніша вистава року”, „Краще видання”, “Кращий мистецький твір для дітей”, „Кращий мистецький проект”, „Краще журнальне видання”. Переможці в кожній з номінацій стануть відомі на церемонії нагородження, зазначають в управлінні.
   Міський конкурс „Сузір’я муз Дніпропетровська” проводиться вдруге з метою  визначення видатних або значимих досягнень у галузі культури окремими особистостями, колективами та установами, які своєю творчістю і діяльністю сприяють розвитку культури та мистецтв Дніпропетровська.