Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкритий чемпіонат Дніпропетровська з кінного спорту серед дітей, юнаків та юніорів.

   23 березня об 11.00 у спортивній дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву  з кінного спорту (вул. Передова, 775а) відбудеться відкритий чемпіонат Дніпропетровська  з кінного спорту серед дітей, юнаків та юніорів. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників чемпіонату заступник міського голови Ірина Зайцева.
   Цього року у чемпіонаті беруть участь 66 спортсменів, вони змагатимуться  у трьох вікових категоріях: дитячій, юнацькій та юніорській. Серед учасників змагань 15 кандидатів у майстри спорту, 5 мають перший розряд з кінного спорту, 31 – другий, 3 – третій, зазначають  в управлінні.
   Чемпіонат проходить з 22 по 25 березня. 22 березня спортсмени виступали у виїздці, 23 та 24 березня у них змагання з конкуру та двоборства. 24 та 25 березня учасники змагань долатимуть перешкоди, зазначають в управлінні.
   Змагання з кінного спорту для дітей проводяться понад 20 років з метою набуття досвіду та виявлення кращих учасників для формування збірних команд.