Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочистості до Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

16 березня о 15.00 в приміщенні театру ім.Т.Г.Шевченка (вул. Леніна,5) відбудуться урочистості з нагоди професійного свята  Дня  працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Захід відбудеться за участі керівників міста та області. Про це повідомили у департаменті житлово-комунального гоподарства Дніпропетровської міської ради.
     На святковий вечір запрошено 840 чоловік – представників комунальних підприємств,підприємств побутового обслуговування, працівників КП „Дніпроелектротранс”.Кращі з них будуть нагороджені грамотами та подяками голови обласної державної адміністрації, голови обласної ради, міського голови.
    У житлово-комунальній сфері міста працює понад 20 тисяч людей. За підсумками роботи у 2010 році Дніпропетровськ посів друге місце на Всеукраїнському конкурсі „Місто найкращого благоустрою”. У цьому в першу чергу заслуга працівників житлово- комунального господарства і побутового обслуговування населення, зазначають  у департаменті.
    Концертною програмою запрошених привітають сімейний дует народних артистів України Бабічей, фіналістка телепроекту „Голос країни” Антоніна Матвієнко, лауреати конкурсів « Голос україни», «Україна має талант», «Х-Фактор» Ольга  Мішагіна, Андрій Сухарєв, Даша Фісун, Володимир Куліков.