Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міський фестиваль дитячої екологічної творчості «Екотворчість».

   16 березняо 14.00  у міському Палаці дітей та юнацтва (вул. Набережна Перемоги,5 ) відбудеться щорічний міський фестиваль дитячої екологічної творчості «Екотворчість». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.     
    У фестивалі візьмуть участь команди-переможці районних турів, загалом близько 150 школярів. Учні представлять сценічну програму,в якій поряд з глобальними  екологічними проблемами світу та країни, будуть корисні надбання з природоохоронної діяльності школи (представлення  екологічних проектів, конкурсів, акцій, екскурсій). Також на розсуд журі будуть представлені плакати на екологічну тематику, зазначають в управлінні.
    Журі міського фестивалю – працівники обласного еколого-натуралістичного центру, екологи. Учасників та переможців фестивалю нагородять почесними грамотами та цінними подарунками. Команда – переможець представлятиме місто у регіональному турі на базі обласного еколого-натуралістичного центру, додають в управлінні.
   Фестиваль «Екотворчість»проводиться понад десяти років з метою підготовки школярів з високим рівнем екологічних знань та екологічної свідомості.