Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прийом до Дня працівників побутового обслуговування населення.

   15 березня о 14.00  у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, кім. 724) відбудеться святковий прийом до Дня працівників побутового обслуговування населення. Про це повідомили у департаменті споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міської ради. Привітає запрошених зі святом заступник міського голови Ірина Зайцева. На захід запрошені керівники підприємств сфери послуг. Після привітань кращі з них отримають почесні грамоти та подяки.
  Сьогодні у Дніпропетровську в сфері послуг працює 2 тисячі 515 суб'єктів підприємницької діяльності, у тому числі 519 підприємств та 1 тисяча 996 приватних підприємців. У 2011 році мережа підприємств сфери послуг у місті збільшилася на 152 об'єкти, створено 516 нових робочих місць. За минулий рік у місті надано послуг майже на 11 мільярдів гривень, що в діючих цінах на 5,7 % більше ніж у 2010 році, зазначають у департаменті.
  В рамках міських програм „Ветеран” та ”Турбота” побутовими підприємствами щорічно проводяться акції пільгового обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни, чорнобильців та інвалідів. У 2011 році під час декад пільгового обслуговування населення 2 тисячі 598 людей отримали послуги зі знижкою від 10 % до 50% від їх загальної вартості на суму понад 50 тисяч гривень. У проведені декад пільгового обслуговування взяли участь 187 перукарень, 32 майстерні, 2 пральні, 3 лазні, додають у департаменті.
  В Україні День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається щорічно у третю неділю березня. Указ про започаткування свята підписано Президентом у 1994 році.