Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо удосконалення роботи центру дозвільних процедур “Єдине вікно”.

   6 березня о 10.00  у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція першого заступника міського голови Ігоря Циркіна щодо удосконалення роботи центру дозвільних процедур “Єдине вікно”. Прес-конференція відбудеться за участю начальника управління регуляторної політики та підприємництва Дніпропетровської міської ради Миколи Шевченка.
   На сьогодні у дозвільному Центріприймаються та видаються120 видів дозволів, висновків, декларацій дозвільного характеру у сфері господарської діяльності. У минулому році у дозвільному Центрі  суб’єктам господарювання було видано понад 14 тисяч дозволів, що вдвічі більше ніж у 2010 році, зазначають в управлінні регуляторної політики та підприємництва міської ради.
   Для забезпечення ефективної роботи дозвільного Центру, недопущення утворення черг, скорочення термінів опрацювання документів, у грудні 2011 році збільшено штатну чисельність державних адміністраторів дозвільного Центру до 12 одиниць.  
   У Дніпропетровську зареєстровано понад 78 тисяч суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб та 43 тисячі юридичних осіб, у тому числі за  2011 рік зареєстровано  понад 4 тисячі суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб  та 2 тисячі  юридичних осіб. На малих підприємствах міста працює понад 80 тисяч осіб. Кожного року у сфері підприємництва створюється до 12 тисяч робочих місць.
   У 2011 році підприємцями міста забезпечено надходжень до міського бюджету в обсязі 78,4 мільйонів гривень, це на 8,3% більше ніж у 2010 році, додають в управлінні.